CLEAR

KERS

Hazelnoot
Appel
Abrikoos
Walnoot

MIRABEL

Kweepeer
Aardbei

FRAMBOOS

Pruim

BOSBES

zwarte bes

Honing-CITROEN

Staropolska
Naturel

Kers

Hazelnoot
Appel
Abrikoos
Walnoot

MIRABEL

Kweepeer
Aardbei

Framboos

Pruim

Bosbes

zwarte bes

Honing-citroen

Staropolska

Soplica Szlachetna Wódka

CLEAR 0,5 L / alc 40%

Noble Soplica Wodka is een premium wodka met een perfect delicate smaak en aroma. Zijn uiterst nobele karakter voortvloeit uit een door generaties combinatie van uitstekende traditionele recepten en ambachtelijke productie op basis van de schoonste Poolse granen. Soplica Szlachetna is een wodka uit een traditie die gekoesterd is door vele generaties.

Soplica Wiśniowa

KERS 0,5l / Alc 30%

Een unieke tinctuur gemaakt met volledig rijpe kersen uit Poolse boomgaarden. Gebrouwen volgens oude Poolse traditie op basis van zongerijpte fruit geven een unieke smaak met een onderscheidend vleugje kersen.

Soplica Orzech Laskowy

HAZELNOOT 0,5l / Alc 30%

Zeer aromatische likeur met een zoete hazelnoot smaak van de Poolse bossen. Zijn ongekende formule is ontwikkeld op basis van de doorgegeven van generatie op generatie van familie recepten. Het geheim van de unieke smaak van deze drank zijn natuurlijk en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een lange rijping volgens de traditionele recepten.

Soplica Jabłkowa

APPEL 0,5l / Alc 30%

Soplica Jabłkowa zal zeker bij alle fans van traditionele, fruitige smaken in de smaak vallen, dankzij appels rechtstreeks uit Poolse boomgaarden. Het is een combinatie van klassieke Poolse appeltinten die al eeuwenlang in Polen bekend staan ​​met de hoogste kwaliteit die Soplica biedt. Het geheim van de enigszins zure smaak van appel Soplica ligt in de combinatie van Poolse appels die in de zon rijpen, Poolse wodka en een lang proces van maceratie van deze vruchten.

Soplica Morelowa

ABRIKOOS 0,5l / ALC 30%

Deze likeur is geïnspireerd op de oude Poolse traditie van alcoholproductie. Het geheim van zijn unieke en aangenaam intense smaak en aroma is de combinatie van zongerijpte, fluwelige abrikozen met Poolse wodka.

Soplica Orzech Włoski

WALNOOT 0,5l / Alc 30%

De rijke smaak samenstelling van Soplica Walnoot combineert de zoetheid van een volwassen walnoot met een hint van droge bitterheid. Walnoot is een diepe en evenwichtige samenstelling van de volle, rijke smaak, op basis van de Poolse recept van tinctuur op basis van walnoot.

Soplica Maribelkowa

MIRABEL 0,5l / Alc 30%

Nieuwe Soplica Maribel is het resultaat van gerijpte Maribel pruimen, gebrouwen volgens het traditionele recept. De klassieke smaak van de zomer komt hiermee terug op onze tafels. Soplica is de eerste die een op wodka gebaseerde likeur maakt van Maribel, de maribel geeft de likeur een licht zure, frisse smaak.

Soplica Pigwowa

KWEEPEER 0,5l / Alc 30%

Nobel en lang gerijpt in speciale omstandigheden een tinctuur met een traditionele smaak van rijpe Poolse kweeperen rechtstreeks uit de Poolse boomgaarden. Het unieke en traditionele recept op basis van herfst rijpend fruit geeft het zijn karakteristieke zoete, maar toch licht zure smaak.

Soplica Truskawkowa

AARDBEI 0,5l / Alc 30%

Soplica Aardbei is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar smaken doorgaans geassocieerd met de zomer maanden en het beste van de Poolse tuinen. Soplica Aardbei maakt de zomer zoet en sappig, Poolse vruchten verschijnen op onze tafels in de vorm van Soplica aardbei.

Soplica Malinowa

FRAMBOOS 0,5l / Alc 30%

Lang gerijpte tinctuur op smaak gebracht met sappige frambozen direct uit de Poolse zomertuin. Met zijn unieke smaak dankzij, zorgvuldig geselecteerde frambozen en het traditionele Poolse recept. De subtiele smaak van deze drank is het resultaat van een lange rijping, perfecte proporties en ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Soplica Śliwkowa

PRUIM 0,5l / Alc 30%

Het traditionele recept van deze unieke likeur op basis van pruimen, beschrijft het gebruik van natuurlijke ingrediënten en draagt om die reden bij aan het ontstaan ​​deze nobele drank. Een zoet boeket vol van ongebruikelijke accenten smaak en aroma.

Soplica Jagodowa

Bosbes 0,5 L / ALC 30%

Bosbessen zijn vruchtbaar bekend en worden al honderden jaren geconsumeerd. Gewaardeerd door Polen in een frisse vorm, ze zijn een symbool van de late zomer en vroege herfst. Ze zijn ook een van de meest gebruikte vruchten bij de productie van zelfgemaakte jam. Met het verschijnen van de nieuwe Jagodowa Soplica worden de bessen naar Poolse tafels gestuurd, ook in de vorm van een traditionele tinctuur. De aromatische geur en natuurlijke smaak, vol verschillende tinten, is een voorstel dat diep geworteld is in de traditie van het maken van zelfgemaakte geesten.

Soplica Czarna Porzeczka

ZWARTE BES 0,5l / Alc 30%

Hoogste kwaliteit aromatische tinctuur van zwarte bessen, alleen bereid uit natuurlijke ingrediënten. Zijn unieke, beetje droge, gebroken zoete smaak, komt dankzij het traditionele recept en de vruchten rechtstreeks uit de Poolse natuur. Perfect uitgebalanceerde proporties en een lange rijping hebben ervoor gezorgd dat deze wodka een unieke smaak boeket heeft van verse zwarte bessen.

Soplica Cytrynowa z nutą miodu

HONING-CITROEN 0,5l / Alc 30%

Soplica Citroen met een vleugje honing is de eerste zo verfrissende variant in de familie van Soplica. Het wordt geproduceerd op basis van hele citroenen, want in die vorm geven deze vruchten de volle en rijke aroma. Een vleugje Poolse veelbloemige honing, is een perfecte aanvulling op het tinctuur, het verlicht haar lichte zuurheid en geeft het een uniek karakter.

Staropolska

STAROPOLSKA 0,7l / Alc 30%

Soplica Staropolska is het hoogtepunt van de chefs van Soplica, die al generaties lang traditionele recepten perfectioneren. Het is volgens het Oud-Poolse recept bereid en combineert aromatische vullingen voor walnoten, pruimen en kruidnagelen. Het is verfijnd met traditionele Poolse honing, waarna het in speciale omstandigheden lang wordt gerijpt tot het zijn volle zoetheid en fruitige smaak bereikt. Proef de nobele kwaliteit van de oude Poolse Soplica, wat wordt bevestigd door de unieke, amberkleurige kleur van de tinctuur.

Share This