Soplica Nederland

Handelsonderneming
v.d. Voort B.V.
Radioweg 30
1324 KP Almere

Route

Handelsonderneming
v.d. Voort B.V.

Radioweg 30
1324 KP Almere
tel: 036 75 02 716

Stel je vraag

Heeft u vragen? Bekijk onze FAQ

Bekijk hier onze veel gestelde vragen. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.
Waar zijn de wodka's te koop?

Soplica vindt je bij slijters in Nederland, zowel online als offline. Wil je precies weten of Soplica ook bij jou in de buurt verkrijgbaar is? Bekijk onze particulier pagina.

Hoe krijg ik Soplica in mijn winkel?

Soplica kan direct geleverd worden via handelsonderneming v.d. Voort B.V., om de levering van Soplica nog makkelijker te maken werken wij ook samen met enkele distributeurs een overzicht hiervan vindt u hier.

Hoeveel procent alcohol zit er in Soplica?

De likeuren van Soplica bevatten allemaal 30% alcohol, de Szlachetna of Nobele wodka bevat zoals dat bij echte wodka hoort 40% alcohol. Wist je dat er van Soplica zelfs een 60% en een 96% variant is, deze zijn echter enkel voor de Poolse markt.

Hoe kan ik contact opnemen met Soplica Nederland?

U kunt ons benaderen via de telefoon of email, meer informatie vindt u hier.

Waar kan ik het mee mixen?

Soplica is uitstekend te mixen, omdat smaken nogal verschillen laten wij mixen over aan de creatieve geest van onze consument. Wel geven wij graag wat tips, enkele van onze favorieten: hazelnoot met koffie of warme chocolade melk, Kersen met natuurlijk Cola voor Cherry coke met een BITE! Of framboos of aardbei in 7up.

Share This
ONZE WODKA'S